Find leveringsstatus på din ordre

Oversigt

Hos Saxo kan du nemt leveringstatus for din ordre.

Beskrivelse

På din ordrestatus kan du se leveringstatus for din ordre og de enkelte varer.

1. Klik på Ordrestatus og log ind med din bruger
 for at følge din ordre, slette enkelte varer eller annullere hele din ordre. Du kan også logge ind på din brugerprofil på saxo.com og finde ordren under Min Profil og Mine ordrerHar du ikke en bruger, kan du klikke på knappen "Ordestatus" i din Ordrebekræftelsese-mail.

2. Når du klikker på Ordrestatus, kan du se og følge leveringsstatus for din ordre:

3. Du kan også se leveringsstatus for den enkelte vare på din ordre:

Varen er bestilt hos Saxos leverandør, men endnu ikke afsendt.

Varen er på vej fra Saxos leverandør til Saxos lager.

Varen er modtaget på Saxos lager og klar til afsendelse.

Bemærk venligst, at ordren sendes samlet, når alle varer er modtaget på Saxos lager.

4. Når ordren er afsendt, kan du følge forsendelsen på din ordrestatus: