Gå til hovedindhold
Saxo

Leveringsformer

Oversigt

Saxo tilbyder følgende leveringsformer.

Beskrivelse

Saxo tilbyder flere forskellige leveringsformer

Pakke til din dør (inkl. sammedagslevering)
For ordrer under kr. 199,- koster levering kr. 39,95.
For ordrer kr. 199,- til kr. 399,- koster levering kr. 29,95.
For ordrer over kr. 399,- er levering gratis.

Pakke til PostNord Pakkeboks/Posthus

For ordrer under kr. 399,- koster levering kr. 29,95.
For ordrer over kr. 399,- er levering gratis.

Pakke til din dør mod kvittering
For ordrer under kr. 2.000,- koster levering 49,95
For ordrer over kr. 2.000,- er levering mod kvittering gratis.
 

Pakkeboksen
Pakkeboksen er PostNords pakkeautomat, som både findes i COOPs butikker og centralt placeret i bybilledet landet over – der er pt. 475 Pakkebokse fordelt i hele Danmark. Levering til Pakkeboksen sker mandag til fredag, og du kan herefter hente din pakke, når det passer dig – og senest 14 dage efter. Du modtager automatisk besked på e-mail eller sms, så snart din pakke er lagt pakken i Pakkeboksen. Er der ikke ledig plads i den valgte pakkeboks, kan pakken i stedet blive anmeldt til afhentning på nærmeste posthus.


Det er ikke nødvendigt, at være tilmeldt Pakkeboksen for at bestille levering til Pakkeboksen hos SAXO.com. Læs mere om Pakkeboksen her.


Pakke til din dør (sammedag)
Ved Pakke til din dør (sammedag) sker levering med Burd. Burd leverer din ordre med cykelbud fra kl. 17 til 21 samme dag som du har bestilt (hverdage). Du vil modtage en sms når buddet er på vej hjem til dig med en præcis leveringstid og mulighed for at følge din ordres bevægelser via GPS. Hvis du ikke er hjemme vil buddet ringe og aftale hvordan ordren bedst kan leveres. 

Sammedagslevering tilbydes som leveringsform på ca. 50.000 varenumre og til ca. 320.000 danske husstande.

Du kan vælge sammedag som leveringsform hvis du bor indenfor nedenstående geografiske område:

image.png  

Der leveres ikke til firmaer og visse store ordre kan ej heller leveres med cykelbud. Desuden skal vi have dit telefonnummer for at kunne tilbyde denne leveringsform. 

Vær opmærksom på at den leveringstid der står i din bekræftelsesmail ikke er korrekt når du vælger sammedag. Dette arbejder vi på at løse. 

Pakke til din dør
Ved Pakke til din dør sker levering enten med DAO distribution eller PostNord. Leveringspartner bestemmes automatisk ud fra leveringsadresse. Det er ikke muligt selv at vælge om pakken leveres med DAO distribution eller PostNord. Ved bestilling til en arbejdsplads er det vigtigt at skrive navnet på arbejdspladsen. Levering vil ske med Post Danmark Erhverv inden for normal arbejdstid mandag til fredag.
Når din ordre er afsendt modtager du automatisk en besked fra os på e-mail og en sms, hvis du har oplyst dit mobilnummer ved bestilling. Du kan forvente at modtage din ordre den efterfølgende hverdag uanset leveringsform.


Post Danmark
Pakke til din dør med PostNord betyder, at der er tale om en flexlevering. Du behøver derfor ikke være hjemme for at modtage pakken. Pakken leveres på din bopæl. Mener PostNord ikke det er forsvarligt at levere pakke, vil den blive anmeldt til senere afhentning på nærmeste posthus. Post Danmark leverer mandag til fredag.
Læs mere om PostNord her: http://www.postnord.dk.


DAO distribution
DAO distribution leverer også morgenaviser og levering sker derfor i de fleste tilfælde mellem kl. 01:00 til 08:00. Afvigelser fra dette kan forekomme.
Pakken leveres enten i postkassen eller ved indgangsdøren. Er der udsigt til regn eller sne, leveres pakken i en hvid plasticpose, så pakken og indholdet ikke tager skade.
Bor du i en etageejendom vil levering ske enten i postkasse eller uden for din indgangsdør. Bor du eksempelvis 3. th. i en opgang, vil levering ske uden for din indgangsdør på 3. th. DAO distribution har nøgle til de fleste opgange i Danmark, da de også leverer morgenaviser. Har DAO distribution ikke nøgle til opgangen, vil pakken i stedet blive leveret til nærmeste DAO Pakkeshop eller sendt med Post Danmark. Levering med DAO distribution er den hurtigste leveringsform og levering sker i mange tilfælde op til 12 timer hurtigere end de øvrige leveringsformer. DAO distribution leverer mandag til lørdag.
Læs mere om DAO distribution her: http://www.dao.as.

Pakke til din dør, mod kvittering
Ved Pakke til din dør, mod mod kvittering bliver din pakke leveret til din bopæl og afleveret personligt til dig. Er du ikke hjemme, tager postbuddet pakken med tilbage til afhentning på dit posthus. Du modtager en pakkekvittering i din postkasse/brevsprække, som skal medbringes når du afhenter pakken.
Vær opmærksom på at hvis du har tilmeldt dig Modtagerflex hos PostNord, kan din pakke ikke leveres som 
Pakke til din dør, mod kvittering.
Pakke til din dør, mod kvittering koster 49,95,-
For ordrer over 2.000,- er Pakke til din dør, mod kvittering gratis.

Afhentning i butik
Du kan vælge, at afhente din pakke hos BOGhandleren på Østerbrogade 200, 2100 København Ø.
Det er gratis at få leveret sin ordre til BOGhandleren. Levering til BOGhanlderen sker mandag til fredag.
Det tager ca. en hverdag længere end angivet på din ordre, at få leveret ordren til BOGhandleren.

Adresse for afhentning:
BOGhandleren
Østerbrogade 200
2100 København Ø

Butikken ligger på Østerbrogade mellem Jagtvej og Svanemøllen Station.
Se BOGhandlerens åbningstider her.

OBS! Du kan først afhente din ordre, når du har fået en e-mail/SMS om, at ordren er klar til afhentning.


​Forsendelse til udlandet
Saxo leverer til hele verden. Til udlandet sker levering med UPS.
Se priser på forsendelse til udlandet her.
Ved bestilling til lande uden for EU vil momsen automatisk blive fratrukket inden beløbet trækkes.

Forsendelse af antikvariske bøger
Antikvariske/brugte bøger sendes direkte fra antikvariatet og kan ikke sendes sammen med nye bøger. Levering kan være Pakke til din dør og Pakke til din dør, mod kvittering. Det er ikke muligt at bestille antikvariske bøger med levering med Pakke til Pakkeboks/Posthus eller Pakke til butik i København.

Ovenstående gælder kun fysiske produkter. Digital varer som e-bøger og lydbøger til download leveres per e-mail.