Information om lydbøger

Oversigt

Få hjælp til afspille dine lydbøger fra Saxo.

Beskrivelse.

Hvad er en lydbog?
En lydbog er en elektronisk bog, der er indtalt så den høres i stedet for at læses.

Hvilket format bliver lydbogen sendt i?
Alle vores lydbøger til download sendes indpakket i ZIP filer. Zip-filen skal pakkes ud for at få adgang til de MP3 filer, der udgør selve e-bogen. CD-lydbøger sendes på en CD-rom og kan både være almindelige cd-er eller en CD-ROM med MP3-filer.

Hvordan bliver min lydbog leveret?
Lydbøger til download bestilles med og leveres til din emailadresse. Efter køb vil lydbogen også være tilgængelig i 'Mit bibliotek' på Saxo.com. På e-mail modtager du et link til at downloade lydbogen. CD-lydbøger leveres med posten.

Må jeg overføre lydbogen til flere enheder?
De lydbøger du køber, må gerne downloades og afspilles på flere forskellige enheder, blot det er dine egne personlige enheder. Du kan derfor sagtens overføre lydbøgerne til f.eks. både PC/Mac, smartphone og MP3-afspiller.

Hvordan afspiller jeg lydbøger?

Afspil lydbøger på iPhone og iPad i Saxo Read

Afspil lydbøger på din Android tablet/smartphone

Afspil lydbøger på din PC/Mac

Overfør din lydbog til iPad/iPhone/iPod med iTunes

Lydbøger på CD kan overføres til MP3 afspillere, iPad/iPhone/iPod og Android tablets/smartphones, men skal først overføres til en computer og herfra overføres til den ønskede enhed. Til dette foreslår vi at du bruger iTunes eller Windows Media Player.