Hvordan afspiller jeg en lydbog på min Android tablet/smartphone?

Oversigt

For at overføre og afspille lydbøger på din Android tablet/smartphone, kan du enten vælge at overføre lydbogen til din enhed via en computer, eller du kan benytte en applikation, der kan udpakke ZIP-filer og afspille MP3 filer direkte på enheden.

Vejledning

AndroZip

1. Installér applikationen AndroZip. Den downloades gratis fra Google Play Store

2. Åbn din email fra SAXO.com direkte på din tablet/smartphone og klik på linket til din lydbog.
    OBS! Lydbogen downloades som en ZIP fil, og det kan derfor tage op til flere minutter før download er gennemført.

3. Tjek at download af lydbogen er startet og ligger i 'Downloads'

4. Når download er gennemført, skal du åbne AndroZip, vælg mappen 'Download', klik på lydbogen, der kendes ved ISBN nummeret (13 cifre)

5. og vælg 'Extract to...'

6. Klik nu på ´New´, for at oprette en ny mappe til lydbogen (f.eks. lydbogens titel)

7. Du skal nu vælge den nye mappe og herefter klikke 'Extract here'
  8. Luk AndroZip og vælg 'Play Music' hvor du nu finder din nye lydbog, der automatisk er overført, og er klar til afspilning

Læs også

Information om lydbøger

Hvordan afspiller jeg en lydbog på min PC/Mac?

Hvordan afspiller jeg en lydbog på min iPad/iPhone/iPod?