Afspil lydbøger på iPhone og iPad i Saxo Read

Oversigt

Med Saxo Read kan du nemt afspille dine lydbøger fra Saxo på din iPhone, iPad eller iPod.

Beskrivelse

1. Hent Saxo Read gratis i App Store.

2. Log ind i Saxo Read med din brugerprofil til Saxo.com.
    Har du ikke nogen bruger på Saxo.com, kan du oprette en her.
    For at få adgang til de lydbøger og e-bøger du har købt på Saxo, skal du anvende den samme e-mailadresse som du brugte de du købte bøgerne, når du logger ind i Saxo Read.

3. Når du er logget ind i Saxo Read finder du alle de e-bøger og lydbøger du har købt hos Saxo.

4. Tryk på lydbogen for at afspille den.

Når du går ud af lydbogen, husker Saxo Read, hvor du er kommer til.

5. Ønsker du at gemme lydbogen, så du kan afspille den uden at have forbindelse til internettet, skal du blot klikke på Download og derefter på kontakten for at hente lydbogen til offline brug.

6. Når du har hørt din lydbog kan du slette den fra din enhed for at frigøre plads.
    Tryk på Slet bog og vælg derefter Slet bog igen.