Gå til hovedindhold
Saxo

Plusbetingelser og vilkår

Oversigt

Læs vilkår og betingelser for Plusmedlemskab hos Saxo.

Beskrivelse

Betingelser og vilkår for Plusmedlemskab
Som Plusmedlem får du mulighed for at købe med op til 70% rabat på alt* mod en fast månedlig betaling på kr. 69. Efter tilmelding som Plusmedlem trækkes beløbet automatisk hver måned via et tilknyttet betalingskort. Ved tilmelding som Plusmedlem er der ingen binding, og du kan til enhver tid opsige dit medlemskab. Du kan altid tilmelde dig som Plusmedlem igen. Som Plusmedlem får du altid fri fragt på dine ordrer til Danmark, med minimum én leveringsmetode. Du kan bestille ét eksemplar af en specifik bog, e-bog, lydbog eller online kursus til Pluspris.
*) Gælder ikke gavekort til Saxo.com, Gavekort.dk og studiebøger samt antikvariske bøger.

Aldersgrænse og betalingsvilkår
Du skal være fyldt 18 år for at blive Plusmedlem. Påbegyndelse af Plusmedlemskabet finder sted ved tilkøb af dette på Saxo.com. Herefter opkræves en månedlig betaling på det betalingskort du har angivet ved købet. Du kan dog altid redigere i de tilknyttede betalingskort under betalingskort i “Min profil” på Saxo.com.

Du kan læse mere om betalingsformer og muligheder fysiske varer og digitale varer.

Vi forbeholder os retten til at ændre faktureringstidspunktet, hvis betalingen via dit betalingskort ikke er blevet afregnet. Såfremt medlemskabet begyndte på en dato, der ikke eksisterer i den efterfølgende måned, vil du blive faktureret via dit betalingskort på en dato i den relevante måned, som vi anser for passende. Hvis du eksempelvis påbegynder dit Plusmedlemskab d. 31. januar, vil din næste betalingsdato sandsynligvis være den 28. februar, og du vil blive faktureret via dit betalingskort på den dato. Henvendelser knyttet til betaling, skal rettes til Saxo.com kundeservice på telefon, e-mail eller chat.

Ansvars- og hæftelsesforhold
Tilmelding som Plusmedlem er bindende fra det øjeblik du bestiller et produkt til Pluspris. Kunden er forpligtet til at betale det fulde beløb for det/de valgte produkter. Efter indmeldelse vil Plusmedlemskabet automatisk blive fornyet hver måned, med yderligere en måned, indtil opsigelse.

Du kan til hver en tid tilbagekalde din tilladelse til at Saxo Plus trækker beløbet fra din betalingskonto, med undtagelse af de første 48 timer. Vi gør desuden opmærksom på at du altid kan gøre indsigelser vedr. uautoriserede debiteringer gældende over for din kortudbyder senest 8 uger efter debiteringen, medmindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen. Dine betalingskortoplysninger gemmes i krypteret form hos vores betalingsudbyder PayEx.. Du kan til enhver tid vælge at slette oplysningerne ved at gå til dine indstillinger under din profil.

Begrænsninger i brug af Plusmedlemskabet
Plusmedlemskabet er personligt og må alene bruges af privatpersoner til egne, private formål. Det er ikke tilladt at benytte Plusmedlemskabet til kommercielle formål eller i offentlige sammenhænge. Et Plusmedlemskab kan ikke kombinderes med en konto som fakturakunde (virksomhed/offentlig institution).

Opsigelse af Plusmedlemskabet
Ved tilmelding som Plusmedlem er der ingen binding, og du kan til enhver tid opsige dit Plusmedlemskab, med undtagelse af de første 48 timer. Du opsiger dit Plusmedlemskab under "Min Profil" og "Mit Plusmedlemskab". Ved opsigelse af dit Plusmedlemskab modtager du en bekræftelse per e-mail. Modtager du ikke en bekræftelse på opsigelse af dit Plusmedlemskab, kan du ikke anse dit Plusmedlemskab som opsagt og bedes kontakte kundeservice her. På "Min Profil" Her kan du genaktivere dit Plusmedlemskab, såfremt det er inden for den fortsat aktive periode. Ved opsigelse af Plusmedlemskabet, stopper den automatiske fornyelse. Du har adgang til Pluspriser og Plusfordele resten af den aktive Plusmedlemsperiode efter opsigelse. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker at genoptage dit Plusmedlemskab, vil du blive trukket for én måneds betaling inden du kan få adgang til at købe til Pluspris. Under ”Min Profil” kan du se kommende betalinger og en betalingsoversigt. Du er naturligvis altid velkommen til at tilmelde dig som Plusmedlem igen.

Ændring af vilkår
Saxo.com kan med én måneds varsel ændre vilkårene til denne aftale eller indføre regler, vilkår eller betingelser for brug af Plusmedlemskabet. Du vil blive informeret herom via den e-mailadresse, som du har oplyst ved tilmelding, og på Saxo.com. Ved uvæsentlige ændringer informeres du herom alene på Saxo.com. Ændringer som skyldes forhold uden for Saxo.coms kontrol, herunder ændring af tredjemands rettigheder eller lignende, vil kunne blive gennemført så hurtigt det kræves og med forkortet varsel. Fortsat brug af Plusmedlemskabet efter vilkårsændringer vil blive set som accept af de ændrede vilkår fra din side.

Fortrydelsesret
Du har en fortrydelsesret på 14 dage på tilmelding som Plusmedlem. Fortrydelsesretten bortfalder dog, når Plusmedlemskabet tages i brug. Du tager Plusmedlemskabet i brug, når du gennemfører et køb til Pluspris. Læs mere om returret for hhv. fysiske varer og digitale varer.

Udvidet returret
Som Plusmedlem har du 90 dages returret på varer købt til Pluspris. Hvis du benytter dig af den udvidede fortrydelsesret, skal varen/varene være i væsentlig samme stand som ved modtagelsen og ledsages af en kopi af din faktura eller følgeseddel. Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale produkter såfremt download er påbegyndt. Læs mere om returret for hhv. fysiske varer og digitale varer.

Fair-use
Saxo.com forbeholder sig retten til at lukke adgangen til Plusmedlemskabet samt annullere evt. åbne ordrer, der er i strid med de gældende medlemsbetingelser og vilkår, såfremt der findes grund til at tro, at Plusmedlemskabet overforbruges eller misbruges.

Med overforbrugs menes, at der bestilles mere end én af samme titel til pluspris.

Version: P 1.1 (02/08/2016)