Gå til hovedindhold
Saxo

Bytteservice

Oversigt

Hvis du har modtaget en bog i gave, kan du udskrive et byttekort og sende varen retur til Saxo.

Beskrivelse

Jeg vil bytte en gave
Hent dit byttekort her.

30 dages returret
Du har 30 dages returret hos Saxo. Det betyder, at du, eller modtageren af en gave købt på Saxo.com, kan returnere varen inden for 30 dage.*

Hvis du returnerer, skal varen være i væsentlig samme stand som ved modtagelsen og ledsaget af en kopi af din følgeseddel, faktura eller følgeseddel.
Varen skal pakkes forsvarligt ind, helst i pap, så den ikke tager skade under transport. Det er dit ansvar, at varen ikke er bliver skadet ved returnering. Saxo forbeholder sig retten til at refunderer beløbet forholdsmæssigt ved modtagelse af skadede eller brugte varer.

Varer købt på Saxo kan returneres til returadressen ved personligt fremmøde. Du kan se butikkens adresse og åbningstider her. NB! Det er ikke muligt at bytte en vare til en anden i BOGhandleren.

Du skal selv betale fragtomkostningen ved at returnere varen til Saxo
Bemærk venligst, at pakker skal sendes med omdeling. Pakker sendt uden omdeling vil ikke blive modtaget.
Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage få tilbageført beløbet til dit konto

Bemærk: Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer (som e-bøger og lydbøger til download), såfremt download er påbegyndt.

Returadresse:
Saxo
c/o BOGhandleren
Østerbrogade 200
DK-2100 København Ø

Du kan returnere varer personligt på ovenstående adresse.Hvis du ønsker at returnere antikvariske bøger, skal de dog returneres til det antikvariat, der har leveret bøgerne.
 

  • Var denne artikel nyttig?