Gå til hovedindhold
Saxo

Retur- og fortrydelsesret

Oversigt

Information om retur- og fortrydelsesret hos Saxo.

Beskrivelse

30 dages returretDu har 30 dages returret hos Saxo. Det betyder, at du, eller modtageren af en gave købt på Saxo.com, kan returnere varen inden for 30 dage.*

Hvis du returnerer, skal varen være i væsentlig samme stand som ved modtagelsen og ledsaget af en kopi af din følgeseddel, faktura eller følgeseddel.
Varen skal pakkes forsvarligt ind, helst i pap, så den ikke tager skade under transport. Det er dit ansvar, at varen ikke er bliver skadet ved returnering. Saxo forbeholder sig retten til at refunderer beløbet forholdsmæssigt ved modtagelse af skadede eller brugte varer.

Du skal selv betale fragtomkostningen ved at returnere varen til Saxo.

Bemærk venligst, at pakker skal sendes med omdeling. Pakker sendt uden omdeling vil ikke blive modtaget.
Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden for 14 dage få refunderet beløbet til det kort eller den konto, der blev brugt ved betaling.

Varer købt på Saxo kan også returneres til returadressen ved personligt fremmøde. Du kan se butikkens adresse og åbningstider her.

Bemærk: Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer (som e-bøger og lydbøger til download), såfremt download er påbegyndt.

Returadresse:

Saxo
c/o BOGhandleren
Østerbrogade 200
DK-2100 København Ø

 Du kan returnere varer personligt på ovenstående adresse.

Hvis du ønsker at returnere antikvariske bøger, skal de dog returneres til det antikvariat, der har leveret bøgerne.

* På varer bestilt fra og med 1/2-2013 til 8/9-2014 er der 12 måneders returret. På varer købt før 1/2-2013 er der ubegrænset returret.

  • Var denne artikel nyttig?