Om Saxo Premium

Saxo Premium

1. Hvad er Saxo Premium?
    Med Saxo Premium kan du læse og lytte ubegrænset til mere end 10.000 e-bøger og lydbøger, helt gratis. Samtidig får du op til 70% rabat på de 14 millioner bøger du kan finde på saxos hjemmeside og fri fragt når du handler. Dette er en unik kombination af et digitalt og fysisk univers. Tilmeld dig Saxo Premium lige her.

2. Hvad koster Saxo Premium?
    Et Saxo Premium abonnement koster 99 kr. pr. måned

3. Må jeg dele mit Saxo Premium Abonnement?
    Saxo Read er tiltænkt som et læse- eller lytteværktøj til den person, som har købt sig adgang til en eller flere bøger. Det er ikke tilladt, at flere brugere deles om den samme Saxo Read konto, hvorfor komplikationer i forbindelse hermed ikke supporteres.
    Vi forbeholder os derfor løbende retten til, at indarbejde mekanismer, som kan afhjælpe, at flere personer deles om den samme konto. Heriblandt hvor mange brugere som kan anvende en Saxo Read konto på samme tid.

4. Hvor finder jeg Saxo Premium bøgerne?
    Saxo Premium bøgerne findes kun i appen under kategorien ”Inspiration” som du finder nederst i dit skærmbillede. Når du har fundet den eller de bøger du vil have kan du overfører dem til din boghylde ved at klikke på bogen og trykke på ”tilføj til boghylde”. Se illustrationer, herunder.

5. Jeg kan ikke hente en bestemt bog!
    Selvom vi tilbyder mere end 10.000 titler med Saxo Premium så kan der være enkelte bøger som ikke er inkluderet. Helt unikt vil Saxo ofte kunne tilbyde dig at købe disse bøger på Saxos hjemmeside. Dermed vil de blive overført til din boghylde til evigt eje.