Tilmeld til Saxo Premium

Oversigt

Sådan tilmelder du dig Saxo Premium og får adgang til mere end 20.000 bøger lige ved hånden.

Beskrivelse

Sådan tilmelder du dig Saxo Premium

Saxo Premium er Danmarks første kombinerede tjeneste, som både tilbyder fri adgang til mere end 20.000 e- og lydbøger fra en app og samtidig store rabatter på køb og forsendelse af fysiske bøger. Du får altså det absolut bedste fra begge verdener og til en yderst konkurrencedygtig pris.

Herunder har vi opstillet en guide til hvordan du effektivt kan komme i gang med at anvende Saxo Premium.

1. Bestil et medlemskab

•  Du bestiller et Saxo Premium medlemskab, ved at klikke på “Bliv medlem” i topmenuen.

•  Når du har gjort dette, vil du modtage en ordrebekræftelse på din e-mail.

•  Din e-mail vil være dit brugernavn, både når du skal bestille bøger fra Saxo og når du skal logge ind i Saxo Premium app’en.

2. Download Saxo Premium app’en

•  For at hente app’en til iOS skal du klikke her.

•  For at hente app’en til Android skal du klikke her.

3. Log ind

•  Når du har hentet app’en kan du logge ind med den e-mail du brugte til at melde dig ind.

•  Adgangskoden oprettede du ligeledes i forbindelse med indmeldingen.

4. Læs eller lyt til din første bog…