Cookies

Cookies på Saxo.

Oplysninger om dit besøg på Saxo gemmes på din computer i form af en cookie.

En cookie er en lille fil, som lagres på din computer, der indeholder en identifikation af computeren over for Saxo. Filen indeholder ikke i sig selv oplysninger om dig. Cookies bruges for at skabe en så god brugeroplevelse af Saxo som muligt, for eksempel ved at Saxo kan huske dit brugernavn og lade dig gennemføre en handel. Du kan altid slette cookies fra din computer.

Hvis du vil benytte Saxo, er det nødvendigt, at du accepterer cookies på Saxo.

Saxo bruger cookies til.
  • At gennemføre din bestilling på Saxo
  • At genkende dig fra besøg til besøg
  • I forbindelse med konkurrencer, hvor det kun er tilladt at deltage én gang for hver person
  • At opsamle statistik for trafikkilder og besøg på Saxo for at gøre Saxo mere imødekommende
  • At gennemføre spørgeskemaundersøgelser til forbedre kundetilfredsheden

Saxo anvender forskellige løsninger til at forbedre websitet, og disse bruger også cookies for at fungere. Ingen af løsningerne gemmer personlige eller personhenførbare oplysninger.

I henhold til bekendtgørelse om cookies skal Saxo indhente samtykke til alle cookies der ikke er teknisk nødvendige for at søge og købe bøger på Saxo. Det betyder at du som bruger giver accept til brugen af cookies som er beskrevet på denne side.

Her er en oversigt over hvilke løsninger Saxo anvender til at forbedre brugeroplevelsen og servicere vores kunder bedre.

Oversigt over Cookies som anvendes på Saxo.

Nødvendige cookies
Disse cookies er påkrævet for at websitet kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få en indkøbskurv til at virke.

Webanalyse cookies
Til løbende at forbedre Saxo's websider indsamles en anonymiseret statistik med et webanalyse værktøjet, Google Analytics, som gemmer cookies med et anonymt tilfældigt generet brugernummer. Formålet med cookies er at tælle antallet af besøg fra forskellige browsere/computere. Google Analytics gemmer også cookies med oplysning om trafikkilden til et besøg, og om der er foretaget en søgning efter billetter på Saxo. Alle Google analytics cookies har et navn der indeholder 'UTM', og du kan se den fulde beskrivelse af Google Analytics cookies her. (på engelsk).
Du kan fravælge brugen af Google Analytics Cookies her.

Online Marketing Cookies
Saxo afvikler med jævne mellemrum annoncer på internettet og det måles også med cookies, så Saxo og vores mediebureau kan tælle antal klik, besøg og effekten i det hele taget af at annoncere på internettet. Saxo bruger i den forbindelse en Ad serving løsning der hedder Google Doubleclick. Denne løsning sætter en anonym cookie ved besøg på udvalgte steder på Saxos websteder og når der vises og klikkes på Saxo bannere på internettet. Alle data der gemmes er anonyme. Du kan styre og fravælge hvordan du vil acceptere eller afvise disse cookies via Googles privacy værktøjer som findes på denne side.

Cookies til test af forskelligt indhold
Saxo vil gerne vide om de ændringer vi foretager på vores websites rent faktisk også gør det lettere at være kunde og besøgende. Det kan vi undersøge ved at lade en del af de besøgende se en variant af en webside, men en anden del ser siden uden ændringer. Herfra kan vi med en testløsning se hvilke version af websiden der opfylder vores krav om brugervenlighed. Saxo bruger en løsning der Visual Website Optimizer som gemmer cookies som kan ses på denne liste. (på engelsk).

Sådan kan du blokere eller slette cookies
Vi håber, du ønsker at acceptere brugen af cookies på Saxo's websteder, så vi kan give dig den bedst mulige service.
Hvis du alligevel ikke ønsker at modtage cookies, kan du slette cookies i din webbrowser ved at følge en af nedenstående vejledninger: (N.B - link til eksterne sites)