Kan e-bøger gives som gave?

Oversigt

Du kan nemt give en e-bog som gave.

Beskrivelse

Kan e-bøger gives som gave?

Ja, du kan give e-bøger som gave på et gavebevis. Sådan gør du:

1. Find den/de ønskede e-bøger på vores hjemmeside og "Læg e-bog i kurv".
    OBS! du kan ikke købe flere stk. af samme e-bog.

2. "Gå til kassen" for at komme videre til bestilling og betaling.

3. Ved trin 2. Levering & Betaling får du mulighed for at krydse af, om du ønsker at give ordren som en gave.
    (du kan ikke give dele af ordren som gave)

4. Herefter betaler og gennemfører du købet, ved at indtaste kortoplysninger.

5. Når du vælger at give en ordre som gave, modtager du et gavebevis på mail, som du kan udfylde, printe ud og give til modtager. På gavebeviset findes et link, som modtager skal indtaste på computeren for at downloade e-bogen/e-bøgerne.